Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2007-10-25 20:47
Hej alla! Vet att det dröjt men nu blir det snart stora förändringar på sidan... eftersom två sidor ska bli en så vill jag gärna ha så mkt info som möjligt.

Har haft kontakt med samtliga valpköpare från NC-kullen sen sist jag skrev. Det går så bra och alla är jätteduktiga! Förutom Scott som har problem med att benen i ett av hans framben växer olika fort är samtliga friska o krya. Ett inte helt ovanligt fenomen bland hundar som växer fort, blir ok bara han inte bryter något av benen. Scotts ägare har den oangenäma uppgiften att bära honom in o ut ur bilen och hålla honom så still det går... Hoppas att benen växer till sig fort så han blir ok igen!

Har hört från flera håll att våra små charmtroll inte bara charmat sina ägare utan även andra... Så roligt att höra! NC-kullen utvecklas verkligen positivt - och jag är sååå tacksam över att jag fick världens bästa valpköpare som ger jyckarna de bästa av förutsättningar! Kram på er!

Ur L-kullen har vi ju åxå några praktexemplar :) Tyvärr har jag ingen aning om hur det går för Lotus och Ludde (Rex) ur den kullen, och inga adresser el telnr heller... så om ni råkar läsa detta... Skriv eller ring och berätta! Skulle vara så roligt att höra hur det går för killarna!!!

Här hemma i Björkland kämpar vi på. Diva löper och jag tar det lugnt med lydnadsträningen tills vidare, vi går långa promenader och påtar på i höstrusket. Ha det gott! Kram på er!
2007-10-25 20:56 • Läst 3339 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se