Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2007-05-30 14:59 Förlååååt :)
Så mycket har hänt! Vet inte var jag ska börja... På bilden en utmattad Shiva som myser i soffan!
Tar L-kullen först... Chippen och Ninõ har börjat tävla i LK 1. Chippen gick ut hårt och tog ett förstapris samt en andraplats i Arvidsjaur. Ler. JÄTTEGRATTIS!

Även Ninõ röntgad fram o bak, HD B AD UA. Härligt! Han gjorde också mentalbeskrivning i Umeå. Han gillade inte riktigt den övningen och när skotten kom ville han inte vara med längre. Jag är övertygad om att matte Lotta inte låter honom komma undan med mindre än skottfast :)

Chippen o Lexie också röntgade. Pga av osäkerhet hos veterinärerna om höfterna skulle gå igenom eller ej så skickades de hem för att "muskla på sig". Inga grava höftledsfel i alla fall. Lexies plåtar skickades in trots det. Hon hade C på sina höfter. Armbågarna på båda var UA. Mentalbeskrivning av dessa två blir den 16 juni på kennelträffen. Hoppas att fler ur L-kullen kommer. Leo ska också beskrivas den dagen.

Nu till de små! Jag har haft sån tur med valpköpare!!! Kan inte få bättre! Kommer att få skämmas på kennelträffen när mina två yrväder möter sina lydiga o väluppfostrade syskon. Men jag skyller på att jag har två och är "valptrött"... ler... Dessutom är det ju sååå fint väder... :)
Får täta rapporter om vad som händer och det mesta är positivt! Det är några tjuriga små rackare vi har! :) Alla gör ett kanonjobb och är superduktiga! Kram på er!

Ev köpare på Shiva i Västerås. Ska höra av sig innan fredag.

Hoppas jag fått med det mesta nu. Hör av DEJ om jag glömt nåt! Nu ska jag ut till skellefteå-älven. Damerna ska få simma en stund... alla utom jag!
Soliga kramar Åsa, Nikki, Shiva o Diva.
2007-05-30 15:13 • Läst 3411 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se