Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
Det går bra nu :)
Det har hänt en hel del sen sist. Anna Torstensson och Dianastigens Bästa har skrivit kontrakt med försvarsmakten och Bästa är alltså tjänstehund numera. Bra jobbat och stort grattis! Tre av C-barnen har gjort MH och blivit röntgade med fantastiska resultat. A-höfter på alla tre och fria armbågar. Så underbart! :) Angelica Ingesson och jag var på Skellefteå BHK den 25/5-2013 och gjorde mentaltest med hennes Arvid (Dianastigens Amaze) och han fick fantastiska 545 poäng av 600. Så jävla coolt ;) All in all känns det bra att vara Dianastigens kennelmamma :) Den 8 juni åker jag och Angelica till Umeå för att göra exteriörbedömning på Arvid och Jolin (Dianastigens Ace Kelly). Den 1 september ska Jolin göra sitt mentaltest. Det blir spännande. Önskar alla besökare och Dianastigare en fantastisk sommar :)
2013-06-02 07:38 Kommentarer (0)
2012-04-28 18:14
Idag flyttade även Cayenne hemifrån. Tomt hemma men nu är det svåra jobbet gjort - att hitta människor som man med varm hand vill överlämna sina älskade småvalpar till. Känns bra och nu ser jag fram emot att följa även dessa ungar på deras resa i livet. Kram2015 of form Australia, the United States, Britain, Canada and Europe's best, the cheapest top ten replica watches website:
cheap patek philippe replicafake luxury watchespatek philippe replicahttp://highgatepark.com/index.php?myu=watch-brands/porsche-design/tag heuer replicamontblanc replica watchesHublot replica ukseiko prospex replicareplica watches usahttp://actu.club-des-saumoniers.org/cleaner.php?p=Montblanc-Chronograph-replica.htmlreplica watchescheap fake watchesreplica watcheshttp://cheapfakewatch.com/?tag=cheap-replica-watcheshttp://highgatepark.com/index.php?myu=watch-brands/patek-philippe/http://highgatepark.com/index.php?myu=nomos-ahoi-atlantik-hands/Zenith replica watches
2012-04-28 18:16 Kommentarer (0)
2012-04-19 09:29
Gjort ett ryck med annonsering idag. Hoppas på att hitta ett nytt drömhem åt min lilla tjej. Bild från häromdagen när vi var ute med bilen, hundarna och jag. Från vänster lilla Cayenne bredvid sin mamma Diva (Dianastigens NC On The Rocks) och sittande till höger halvsyrran Jolin (Dianastigens Ace Kelly). Liggande till höger mormor Nikki (Dianastigens U´Nikki). Tre generationer plus moms ;) Hade nån konstig inställning på kameran så färgerna blev lite väl överdrivna... men men. Väntar också med spänning på Dianastigens Blixtras röntgenresultat, inget på SKK´s hemsida än men snart... Ha en bra dag :)
2012-04-19 09:31 Kommentarer (0)
2012-04-18 17:42
Har tagit några bilder på Cayenne nu, men kameran och jag är inte vänner ;) Om Du är intresserad av fler bilder så skicka ett mail så fixar jag det. Under tiden vi väntar på att Cayenne ska hitta ett bra hem roar vi oss här hemma. Pga en volt med skotern går matten inte så fort, men det funkar ändå. Tack vare underbara mamma Diva så blir jobbet så mycket enklare :) Har fått uppdateringar från de andra c-barnens hussar och mattar och det går jättebra för alla. Värmer i kennelmammans hjärta. På bilden en busig Cayenne <3 Ha en bra dag :)
2012-04-18 17:47 Kommentarer (2)
2012-04-17 07:07
C-barnen har flyttat hemifrån. Pga återbud finns lilla Cayenne kvar här hemma. Chili bor i Umeå, Chinook i Stockholm och CaTjing (Varga) i Moskosel. Önskar de nya ägarna lycka till med sina busfrön! Har hittat så fina hem och är övertygad om att det kommer att gå jättebra! I fredags gjorde jag annonser och hänvisade till hemsidan och bara någon timme efter det dog webbhotellet. Så nu, 5 dagar senare, har den äntligen kommit upp igen. Ska ta fram kameran idag och ta nya bilder på Cayenne, så det kommer upp nya bilder här under dagen eller morgondagen för dig som är intresserad. Ha en bra dag!
2012-04-17 07:14 Kommentarer (0)
2012-03-23 10:03
Önskar att jag kunde stoppa tiden! Valparna växer så det knakar och varje dag lär dom sig något nytt. Diva är alldeles underbar och spenderar all sin tid med de små. Leker med dem, fostrar dem. I morgon blir de fem veckor. Ska göra en valphage ute nu så de får komma ut några timmar i solen när vädret är fint. Pga datastrul och krånglande kamera har hemsidan blivit lidande. Snacka om dålig timing att jäklas nu, men idag funkar eländet i alla fall. Ha en bra dag :)
2012-03-23 10:08 Kommentarer (0)
2012-03-01 16:55
Rapport från valplådan :) På söndag blir de 2 veckor. Tiden går fort! Sen 9:e dygnet ger jag valparna "köttfärsklet" 3 ggr/dag. 40 g älgfärs blandat m 1 äggula + ½ tsk solrosolja ihopvispat m ljummet vatten. Förutom Divas tissar är detta det bästa de vet. Smaskar för kung och fosterland. Igår började de öppna ögonen. Har skickat iväg SKK-papperna till Zaikos husse Christer för påskrift och sen är det bara att börja vänta på stamtavlorna. Namnen blev: Chinook och Chili på hanarna, Cayenne och Catjing på tikarna. Har lagt in ett gäng bilder på fotosidan i ny mapp: C-kullen. Fler bilder kommer så klart löpande. Ha en bra dag :)
2012-03-01 17:04 Kommentarer (0)
2012-02-22 10:33
I lördags var Diva orolig. Bäddade och stånkade men jag trodde inte att det var dags för valpar så jag lät henne hållas. När det blev kväll insåg jag att det nog ändå var dags. Ute var det snöstorm. Fick hjälp av Angelica och Anna som båda trotsade stormen och körde de 6 milen från Arvidsjaur för att komma till oss. I efterhand kanske inte så smart men väldigt uppskattat! Tack tjejer! Ca 21.00 kom första hanen. Då var vi fortfarande ensamma hemma, mina tjejer och jag. Sen kom valpar och hjälp om vartannat, allt flöt på bra :) Så två av varje blev det till slut. Även om jag gärna önskat två till så känns det toppen. Allt går bara bra här hemma. Diva har ju knappt tid att gå ut ur lådan så hon får sin mat serverad där och går bara ut för att göra sina behov. Men har knappt tid ens till det ;) Nikki och Jolin är väldigt nyfikna på de små men än så länge så har jag ett galler in till alkoven där valplådan är och de håller sig därifrån. Ska försöka ta fler foton idag och sen ska hela hemsidan göras om. Ni får ha tålamod :)
2012-02-22 10:41 Kommentarer (0)
2012-02-12 10:01
Grattis i efterskott till NC-barnen! Här i Björkland väntar vi smått igen. Var i Arvidsjaur och röntgade Diva. Så runt den 23 februari borde dom komma. Spännande :) Ska fixa fler bilder och göra ett ryck med hemsidan nu. Så även när valparna har kommit. Promise! Kram på er
2012-02-12 10:05 Kommentarer (2)
2011-12-24 09:00
Igår kom vi hem från Umeå efter en lyckad parning med Molars Zaiko och Divan. Dom "fick till det" både 21 och 22 december, så nu börjar vi räkna dagarna och jag längtar så! Det är ju snart två år sen Jolin och hennes bröder föddes så det håller på att vara hög tid med nya små schäferknyten i stugan. Zaiko är en fantastiskt fin jycke så jag har stora förväntningar på de kommande bäbisarna. Diva skadade sig i höst och jag har funderat mycket på hur lyckligt lottad jag faktiskt är som varit så förskonad från sånt. Ett tag trodde jag aldrig hon skulle hinna bli bra igen innan löpet men det gick bra. Så nu njuter vi bara av livet och snön. Räknar dagar och hoppas att hon är dräktig ;) Önskar er alla en fröjdefull jul. På återseende :) Kennelmamman (På bilden Nikki till vänster, död älg i mitten och Diva till höger, efter ett lyckat viltspår. )
2011-12-24 09:08 Kommentarer (0)
2011-05-28 16:20
Tack Lotta för piken! Den kom i precis rätt ögonblick! ;) Trots att jag legat på latsidan vad gäller uppdatering av den här stackars hemsidan har det faktist hänt en hel del. Jag har börjat jobba som veterinärassistent i Arvidsjaur. Helt underbart roligt och jag njuter av varje sekund. B-barna har vuxit och är stora fina damer :) Blixtra bor i Arjeplog och Bästa blev kvar hos mamma Shiva m. familj. Arvid från A-kullen har premiärtävlat i både apell och lydnadsettan. Jag är grymt imponerad av hur duktig han och matte Angelica är. Är också jätteimpad av hur långt Gullan hunnit med Tarras. Ni är fantastiska! Vi har en del att ta igen, Jolin och jag. Men bara lugn, vi kommer ;) Den 6:e juni ska vi göra MH i Holmsund med A-barna. Blir superkul! Funderar lite på nästa Dianastigenkull och har väl lite planer för kommande barn... men det blir inte förrän i höst i så fall. Kram från mej å brudarna.
2011-05-28 16:28 Kommentarer (1)
2011-03-02 17:32
Yes! En bra dag för Dianastigens Kennel. Ännu fler friska hundar :) Hela A-kullen fria på höfter, armbågar å ryggar. Grattis till mej, hundarnas ägare med familj, pappa Pärra o fammo Siv :) Bådar ju också gott för B-kullen som i skrivande stund är 4 veckor. Helt underbara svarta små troll som charmar alla. Hoppas på fina hem till dessa två också. Kram till er alla från en glad kennelmamma :)
2011-03-02 17:36 Kommentarer (0)
2011-02-24 12:09
Idag finns B-barna på blocket. Hoppas hoppas att hundköpare med stort H hör av sej. Det är alltid med blandade känslor man annonserar ut bäbisar... fy. Var dit i förrgår och snusade. Helt underbara små tjejer. suck... vill ha dom häääär! ;) Shiva cool å duktig. En toppenmamma helt enkelt! Som om jag inte redan visste att hon skulle bli de. Ler. Sen till nåt sorgligt. Rivar har somnat in. Malin ringde i söndags och berättade det. Hade inte förstått att det var så illa. Deras beslut måste ha varit jättesvårt men hundar SKA inte behöva ha ont och plågas. Just det diskbråcket han hade var ingen idé att operera enligt Strömsholm. Efter detta kommer vi att röntga ryggarna på samtliga hundar när ändå höfter o armbågar röntgas. Lika bra juh! Rivars diskbråck berodde på trauma och var inte genetiskt betingat, men det spelar ingen roll. Lika bra att röntga ryggen hädanefter - för att vara på den säkra sidan. Rivar kommer jag aldrig att glömma! Lider med Malin o Fredrik. Men nu har killen det bra och slipper det onda. R.I.P fina fina killen. Kylan håller på att driva mej till vansinne. Eller Jolin (1år) rättare sagt ;) Hon inser inte att jag inte pallar va ute i -30 och visar på sitt sätt att hon VERKLIGEN är sugen på att jobba, leka, springa, kampa å busa. Och hon går INTE missförstå ;) Nu har som tur var temperaturen stigit till ca -15 så det blir att bege sig ut om en liten stund. På måndag åker A-kullen i samlad trupp till Öjebyn för röntgen av armbågar, höftleder och ryggar. Förhoppningsvis borde det ju gå bra men man kan ju aldrig va säker... tyvärr. Så håll en tumme för oss! Ha det så bra alla. På bilden: Bästa busar medans Blixtra tar en powernap. 4 veckor har dom hunnit bli. Tiden går så fort! Alldeles för fort! Kram på er!
2011-02-24 12:20 Kommentarer (0)
2010-12-04 19:37
Att det ska vara så svårt... att komma sig för att uppdatera. När det egentligen är rätt kul :) Här i Björkland har vi mysigt mina tre generationer Dianastigenbrudar och jag. Dessutom väntar kenneln smått igen. KORAD Lp1 Dianastigens NC Shivas Regal är parad med Polarmarkens Lido, och nu väntar vi med spänning och hoppas att hon är dräktig. Om Du är intresserad av våra valpar och kan erbjuda ett aktivt och kärleksfullt hem så tveka inte att höra av dej! Igår fick jag veta att min första kennelmamma samt sambo gått bort. Många tankar har passerat sen dess och jag tänker hedra Mona med att försöka vara som hon när det kom till dom som köpte hennes "barn". Trots att det gått över 11 år sedan min I´Gaias Bischa dog så hörde hon ändå av sig med råd och trevliga samtal. Även sedan jag startade egen kennel fick jag många goda råd av Mona. En underbar kvinna! R.I.P Jag tänker fortsätta försöka finnas där för mina "barn" och deras ägare i vått och torrt! Vill passa på att önska alla Dianastigare och besökare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt åxå. Kram på er <3 nedan Polarmarkens Lido.
2010-12-04 19:48 Kommentarer (0)
2010-04-15 09:03
Känns ok fast sorgligt samtidigt att bäbisarna flyttar hemifrån. Nu ska jag ta tag i träningen på dom som blir kvar ;) Gamla mormor Nikki måste dammas av så hon börjar lyssna igen. Diva likaså. Och Ace, min nya lilla stjärna, hon har allt framför sig. Önskar Arvid o Tarras lycka till. Känns helt ok att dom hamnar "inom familjen"... eller hur man nu ska säga. ;) Presentation av deras nya äg och bilder kommer snart. Ha en go dag alla :) Kram
2010-04-15 09:07 Kommentarer (0)
2010-04-09 07:40
Jag som hade tänkt uppdatera sidan så ofta... ler... Nog märks det att jag håller på att fylla 40... ler... Har fullt upp med valparna. Det var nog tur att dom inte va fler än tre i alla fall... Men det går underbart bra. Divan är en kanonmamma och så har vi ju mormor Nikki som hjälper till och fostrar de små. Härom dagen fick vi efterlängtat besök av pappa pärra och fammo siv. Se bilden :) I famnen på fammo sitter Amaze och myser... mellan "frilir i form av togspring". Ute har jag hängnat in mot vägen så dom kan springa rakt ut när ytterdörren öppnas. Då bär det av nerför trappen och sen fullt bus i snön. Underbart när det är fint ute. Har en bur där också som dom går och lägger sig i när dom blir trötta. Idag snöar det men vi hoppas på sol i morgon. Jag har haft hjälp med valparna sen igår av en av brorsans döttrar, Alexandra. Undra egentligen vilka som är gladast att hon är här... jag, hon eller hundarna. Det är suuupeeer att få hjälp :) Nu hoppas jag bara att RÄTT person ringer på Amaze. Skulle helst behålla honom men det går ju inte. Snacka om charmtroll! Håll tummarna :) Kram på er!
2010-04-09 07:48 Kommentarer (0)
2010-03-14 17:33
Kan inte fatta vad tiden går fort!!! På tisdag fyller valparna 4v. Det är full rulle i valplådan och Diva är en duktig mamma. Mormor Nikki låter henne sköta de små själv men skulle gärna vilja få vara i lådan hon åxå :) Namnen blev Ace Kelly (tiken), A´Tarras och Amaze. En av hanarna är inte tingad än och om jag bara kunde skulle jag behålla honom. Han är en riktig goding :) Ska börja annonsera så smått... vilket jag skulle gjort för länge sen. Men... tiden har ju bara runnit iväg... Ska lägga in fler bilder och nån film nu så att ni får se underverken :) På bilden: Amaze. Ha de gott så länge!
2010-03-14 17:39 Kommentarer (0)
2010-03-03 09:00
Har problem med att lägga upp bilder på sidan... Förhoppningsvis blir problemet löst nån gång... Men hur som helst... Här går det jättebra. De tre valparna växer och frodas. Försöker fota men det är inte lätt att hålla dom stilla ;) Diva är superduktig! En hane finns till salu till rätt person! Ha de så länge :)
2010-03-03 09:03 Kommentarer (0)
2010-02-16 21:20
Idag kom Diva och Pärras ungar :) Fick assistans (välbehövd) av Angelica och det blev 2 killar och en tjej. Hade gärna fått komma några till men jag klagar inte alls. Känns härligt att höra nöjda gnyn från lådan. Undra hur många timmar jag kommer att spendera där de närmaste två månaderna... ler Kullen kommer att heta Dianastigens A-kull och namnen i stamtavlorna kommer att börja på A. En tik och en hane är tingade så det finns en hane kvar. Nu ska jag hämta madrassen och lägga mej å snusa på sötisarna :) Ska uppdatera sidan med fler bilder så fort det går... Nåt e fel men förhoppningsvis blir det fixat snabbt... Kram på er alla så länge!
2010-02-16 21:24 Kommentarer (1)
2010-01-31 09:08
Nyheter sen sist: Diva är dräktig :) Magen växer och hon äter numera allt hon kommer åt, se bilden ;) Igår kände jag valparna sparka för första gången! Lycka :) Dianastigens Lipton är godkänd försvarsmaktshund och har mao blivit friröntgad och gjort MH. Tyvärr finns inte resultaten på SKK eftersom de inte blivit inskickade. Men jag är glad att han är frisk och kry. Hans husse är jättenöjd! Alltid roligt att höra :) Kram Åsa, Divan och Nikki.
2010-01-31 09:15 Kommentarer (0)
72 inlägg
Arkiv
10 Populäraste inlägg
- 2007-09-17 16:53
- 2007-02-11 09:48 Uppdatering från valplådan ;)
- 2010-02-16 21:20
- 2010-03-03 09:00
- 2011-03-02 17:32
- 2010-12-04 19:37
- 2011-02-24 12:09
- 2010-04-09 07:40
- 2010-03-14 17:33
- 2012-04-28 18:14

Arkiv
- Det går bra nu :)
- 2012-04-28 18:14
- 2012-04-19 09:29
- 2012-04-18 17:42
- 2012-04-17 07:07
- 2012-03-23 10:03
- 2012-03-01 16:55
- 2012-02-22 10:33
- 2012-02-12 10:01
- 2011-12-24 09:00
- 2011-05-28 16:20
- 2011-03-02 17:32
- 2011-02-24 12:09
- 2010-12-04 19:37
- 2010-04-15 09:03
- 2010-04-09 07:40
- 2010-03-14 17:33
- 2010-03-03 09:00
- 2010-02-16 21:20
 
Nästa sida »
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se