Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2007-02-24 20:59
Nya bilder på småttingarna på NC-kullens sida. Tack Emil och Berna för hjälpen med fotograferingen ;)

Förra veckan fick vi besök av Lexie ur L-kullen med familj! Jättekul för jag har inte sett henne sen hon var 8 veckor. Lovande tik med trevlig familj!

I lådan har det också börjat hända saker. Valparna hör och ser (lite iaf) och jag håller på att avmaska dem med Axilur. Sedan de var 9 dygn gamla har jag gett dem en blandning av råbiffsfärs/äggula/solrosolja utblandat med ljummet vatten 2-3 ggr/dag. Detta gjorde jag även på förra kullen och anledningen till detta "såll" är en artikel i Hundsport Special nr1 2005 av Ann-Marie Hammarlund.

Artikeln är 5 sidor lång så jag kan inte redogöra den i detalj men den går i alla fall ut på att valpar som fått denna blandning (enligt noggranna anvisningar) fått bättre benstommar, käkar, pälsar och tänder än andra. En annan fördel med att låta valparna suga detta klet från fingrarna är att man får en fin och naturlig kontakt med valparna och deras sociala prägling på människan startar på ett fint sätt.

Om nån vill läsa artikeln i detalj är det bara att höra av sig!

De små blir tre veckor på tisdag, tiden går fort när man har roligt!
Det blir tätare uppdateringar framöver eftersom det nu börjar hända lite mer... och de blir sötare för varje dag som går.
Kram till alla från oss 10!
2007-02-24 21:13 • Läst 3110 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se