Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2009-02-08 10:44
Hej alla! Får väl börja med att skriva förlåt... som vanligt... ler
Det var ett tag sen sidan uppdaterades. Som ni kanske märkt... ;)
I alla fall så är vi rätt insnöade här i Björkland nu. Det är svinkallt och jag och tjejerna (Nikki, Diva o Kila) försöker roa oss inomhus så gott det går.

Vad har då hänt på hundfronten sen sist... Hm... Scott hälsade på oss ett par veckor runt jul. Med 4 schäfrar i huset har man det man gör :)
Som tur var fick jag låna brorsans skoter så hundarna fick göra av med värsta energin i skoterspåret :)

Maistro har troligen fått nån ovanlig mask och är så mager att jag fick tårar i ögonen av att se honom. Med otömlig energi har hans matte Gullan kämpat med/mot(?!) olika veterinärer och dieter. Hon har redan från början hävdat att han fått nåt av att leka med fisk när de varit och pimplat. Tyvärr har varken dieter eller maskmedel haft nån effekt. Han har varit dålig i magen och det ser ut som om något äter upp honom inifrån. Trots detta har han fortfarande kvar mycket av sin otroliga energi, fina päls och i övrigt fina form. Nu har han - peppar peppar - fått ett annat maskmedel som vi hoppas äntligen ska hjälpa. Skiver mer när jag vet. Vi håller tummar o klor här i stugan att han äntligen ska få bli frisk.

Har bokat tid i Öjebyn på torsdag. Kilas ögon har, sedan jag köpte tillbaka henne, inte blivit bättre. Misstänker att hon ev ser dåligt. Ska göra en ögonlysning för att få klarhet i hur det är.

Nu låter det ju som om det bara vore elände med våra jyckar. Inte då! Har regelbunden kontakt med åtminstone alla som har NC-"barn". Och - utan undantag - så har alla "världens bästa hund" :)

Kram på er alla så länge. Jo, förresten.... skriv gärna några rader om hur ni har det. Skicka bilder :)2009-02-08 10:57 • Läst 3478 gr
Gull-Mari
Hej! Masken är inte ovanlig, det är vanlig binnikimask, men ovanlig bland hundar ock svår att upptäcka. Så kära hundägare, när ni fiskar plocka upp all fisk så inte er hund leker med dom.Så slipper ni ha samma otur som Maistro, nu håller jag alla tummar o tår för han har inte haft diarré sen han fick rätt medc. Kramar Gull-Mari& Maistro
2009-02-15 12:02
Caroline
Hej hej! Tror nog att vi som har hundar från L-kullen också är mkt nöjda med våra jyckar, åtminstonde jag ialla fall, i mina ögon så är hon den bästa =)) Lät inte nå kul men Maistro... Inte nå roligt när dom små liven blir sjuka, hoppas att han kryar på sig. Ha det bra i vinterkylan, förhoppningsvis så går vi nu mot varmare väder, även om det är svårt att tro ibland =) Mvh / Caroline & Lexie
2009-02-09 09:08
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se