Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2011-02-24 12:09
Idag finns B-barna på blocket. Hoppas hoppas att hundköpare med stort H hör av sej. Det är alltid med blandade känslor man annonserar ut bäbisar... fy.
Var dit i förrgår och snusade. Helt underbara små tjejer. suck... vill ha dom häääär! ;) Shiva cool å duktig. En toppenmamma helt enkelt! Som om jag inte redan visste att hon skulle bli de. Ler.

Sen till nåt sorgligt. Rivar har somnat in. Malin ringde i söndags och berättade det. Hade inte förstått att det var så illa. Deras beslut måste ha varit jättesvårt men hundar SKA inte behöva ha ont och plågas. Just det diskbråcket han hade var ingen idé att operera enligt Strömsholm. Efter detta kommer vi att röntga ryggarna på samtliga hundar när ändå höfter o armbågar röntgas. Lika bra juh! Rivars diskbråck berodde på trauma och var inte genetiskt betingat, men det spelar ingen roll. Lika bra att röntga ryggen hädanefter - för att vara på den säkra sidan. Rivar kommer jag aldrig att glömma! Lider med Malin o Fredrik. Men nu har killen det bra och slipper det onda. R.I.P fina fina killen.

Kylan håller på att driva mej till vansinne. Eller Jolin (1år) rättare sagt ;) Hon inser inte att jag inte pallar va ute i -30 och visar på sitt sätt att hon VERKLIGEN är sugen på att jobba, leka, springa, kampa å busa. Och hon går INTE missförstå ;) Nu har som tur var temperaturen stigit till ca -15 så det blir att bege sig ut om en liten stund.
På måndag åker A-kullen i samlad trupp till Öjebyn för röntgen av armbågar, höftleder och ryggar. Förhoppningsvis borde det ju gå bra men man kan ju aldrig va säker... tyvärr. Så håll en tumme för oss! Ha det så bra alla. På bilden: Bästa busar medans Blixtra tar en powernap. 4 veckor har dom hunnit bli. Tiden går så fort! Alldeles för fort! Kram på er!
2011-02-24 12:20 • Läst 3775 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se