Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2007-08-23 09:37
Har knappt varit hemma på hela sommarn och det känns... Och märks på hemsidan... jag vet!

Så vad har hänt? Får kontinuerliga rapporter från "barna", alla nöjda än så länge. Ägarna alltså! ;) Och så vitt jag kan bedöma även valparna. Vackra intelligenta Dianastigare :) Kan nog också påstå att jag har en hel del arbete att ta igen med Diva. Hon är den minst lydiga av alla! Men akta er :)

Inlandsylet förra helgen! Känslan är obeskrivling! Så stolt och lycklig över att se Nikkis avkommor. Deras hussar/mattar gör ett kanonjobb och jag bara njuter... Förutom de duktiga tävlande kom också Shiva och Tequila från NC-kullen och fick en dos social träning.

I förrgår natt däremot var jag så arg och besviken att jag inte kunde sova. Ids inte nämna någon - ni vet själva!
Det här med schäferuppfödning har flera sidor. Efter den fantastiska helgen (Inlandsylet med alla duktiga Dianastigare) fick jag vetskap om ännu en valpkull med föräldrar som INTE ska användas i avel! Det finns en anledning till att man röntgar schäfrar mfl raser, tro det eller ej. Och det kommer att ta många år att få bukt med ledproblemen trots att man bara använder friska hundar i aveln. Så hur kan man medvetet använda oröntgade hundar samt hundar med ledfel i avel??? Jag förstår inte!!! Men jag kan inte påverka så jag släpper det där nu! Ska försöka i alla fall!

Idag åker jag till Björksele och lämnar Nikki och Diva hos min kompis Kicki. De ska vara där på "kollo" med henne och hennes hundar medan jag, Pärra, Julia o Jessica åker till Turkiet en vecka. Vi sticker på söndag. Så länge har jag inte varit "utan hund" sen sist jag var utomlands, och det var 7 år sen... Ler.
Antar att de hemlösa hundarna i Turkiet kommer att få en ny kompis... ;)

Bilden nedan visar Angelica i lördags när hon inser att hon och Chip inte bara fått godkänt i appellen utan även uppflytt... Gullegumman! :)

Kram till er alla från oss!2007-08-23 09:38 • Läst 3198 gr
Anna
Det är ju en väldigt talande bild Angelica. Det visar ju bara hur överlycklig du är att all din träning gett resultat. Sträck nu på dig istället :) / Anna och Shiva
2007-08-24 21:49
Angelica
Oj vad jag ser smart ut =)// Angelica
2007-08-23 16:05
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se