Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2007-09-30 18:30
Igår åkte jag till Arvidsjaur och tittade på Angelica och Chippen som hade premiär i lydnadsklass 2. Trots en 0:a (tjuvstart... hmmm...) på inkallningen så vann dom sin klass, ett bra team! Det blev ett andrapris men man kan inte få allt... ler. Hoppas du skötte dig lika snyggt i Lyxele, gumman... ;)

På plats fanns också Veronica med Scott (från NC-kullen) och det var jättekul att se dom. Kan inte riktigt smälta så himla snygg han är... ler... bilder kommer snart. Under tiden kan ni ju kolla på hans blogg... Nu är det ju inte bara looks med den killen heller, han är super på alla sätt och Frans o Veronica gör ett kanonjobb... Fått höra från flera håll hur bra det går, och det var riktigt riktigt roligt att få träffa dom.

Eftersom Shivas husse varit med om en olycka så campar hon med mej, Nikki o Diva tills hennes matte kommit hem från Sunderbyn/Piteå. Det går jättebra, men jag har fått ställa undan maten...

Förstår inte varför alltid mina hundar har minst päls... Hm... När jag sålde Shiva såg hon och Diva ut som enäggstvillingar och nu påminner Shiva om Leo med hans fantastiska päls medan Diva mer liknar en malinois... Inget ont om mallar men jag gillar päls... :)

Hann bara hem igår så ringde Lotta från Umeå och berättade att hon och Ninjo fått uppflytt i appellen. Om det varit möjligt att få en 11:a på spår skulle han fått det... Puss på dom domarna! :) Och på er som gör ett sånt fint jobb med era jyckar!

Kram från Björkland
2007-09-30 18:41 • Läst 3338 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se