Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2007-08-01 21:55
Hej alla!
Har varit ute och flängt runt mkt i sommar, blir lätt så när man bor som jag. Ler. Hundarna har naturligtvis följt med, och Diva som tidigare var väldigt blyg för andra hundar har nu blivit betydligt coolare. Hon har ett fint sätt och till och med små hundar som är aggressiva mot schäfrar (av olika anledningar) avväpnas snabbt av hennes charm.
Av de rapporter jag fått från restem av NC-kullen verkar det gå jättebra! De sköter sig utmärkt. Det har också börjat hända grejer i L-kullen. :)
Både Ninjo, Chippen och Lexie visar vad de går för på lydnads-/appellplanen. Bra jobbat tjejer! :) Såg att Lipton tyvärr hade både lindrig armbåge samt c-höft. Är jätteledsen för hans ägares skull och hoppas att dom ändå får det bra tillsammans! Lexie och Chip har fått resultaten på höfterna och Chip är friröntgad fram o bak :) Lexie hade tyvärr C på en höft. Enligt veterinären i Öjebyn är det så lindrigt att hon aldrig kommer att få hälta pga det, och det känns i alla fall bra. Naturligtvis hade jag önskat att alla hade blivit friröntgade både fram och bak, men man får inte alltid som man vill...

Imorgon åker jag och brudarna (Nikki & Diva) tillbaka till husse i Burträsk. Ha en fortsatt trevlig sommar! Kram på er alla :)
2007-08-01 22:00 • Läst 3307 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se