Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2009-09-11 21:44
Hej alla trogna... ;)
Sen jag skrev sist har både Nikki och Diva klarat anlagstest viltspår. Passade åxå på att anmäla till öppen klass när jag ändå var igång men där har dom ännu inte fått något förstapris. Dom tycker nämligen att klövar är äckliga! Tacka vet dom pinnar... och bollar... och apportbockar... Men klövar - UUUURK :)
Fast spåra kan dom ju, så vi fortsätter...

Men nu över till något helt annat... :)
Jag å brudarna ska åka till Gällivare och Nikki ska på dejt med Pärra.

Känns lite konstigt med tanke på att förra gången jag var i Gällivare så följde "min" Pärra med för att vi skulle para Nikki med Jebas Esco. Det blev dock ingen parning och sedan tog det ju slut mellan mej och Pärra.

Nu får Nikki alltså åka på dejt med en alldeles egen Pärra. Nämligen Nemårs Pärra. Enligt ALLA en superhärlig, trevlig och alldeles underbar hanhund. Tack Angela för påtryckningarna, tipsen och "försnacket" :) Och tack Angelica för att du tänkt följa mej dit om det går - så långt att åka själv. Pratade med Pärras matte igår och efter en stunds nervös väntan fick vi OK. Ska bli jätteroligt :) Och jag håller tummarna (Nikki klorna...ler) att det blir valpar den här gången. Tror jag haft för bråttom de sista gångerna hon varit på dejt... Så nu ska jag ha is i magen.

I övermorgon ska jag åka med tvillingarna (lillebrorsans döttrar, 8 år) på deras första hundutställning. De ska gå med varsin schäfer, härifrån såklart :)
Emma ska gå med Diva och Alex med Leo. De är anmälda till "Barn med hund" och om jag ska vara ärlig har jag inte en blekaste om vad det är... Men det blir kul iaf... ska ta med kameran så ni får se underverken ;)

Nu kan ni sluta gnälla om att jag måste uppdatera... för idag... haha
Blir bättring nu... Kram så länge


Bilden ovan: Nemårs Pärra med matte Siv Poijo. Foto: Linda Andorsen
2009-09-11 22:01 • Läst 3343 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se