Start
Nyheter
Nikki
C-kullen 2012
L-kullen 2006
Foto
Filmer
Länkar annat
Kalender
Gästbok
A-kullen 2010
B-kullen 2011
NC-kullen 2007
2010-04-09 07:40
Jag som hade tänkt uppdatera sidan så ofta... ler... Nog märks det att jag håller på att fylla 40... ler... Har fullt upp med valparna. Det var nog tur att dom inte va fler än tre i alla fall... Men det går underbart bra. Divan är en kanonmamma och så har vi ju mormor Nikki som hjälper till och fostrar de små. Härom dagen fick vi efterlängtat besök av pappa pärra och fammo siv. Se bilden :) I famnen på fammo sitter Amaze och myser... mellan "frilir i form av togspring".

Ute har jag hängnat in mot vägen så dom kan springa rakt ut när ytterdörren öppnas. Då bär det av nerför trappen och sen fullt bus i snön. Underbart när det är fint ute. Har en bur där också som dom går och lägger sig i när dom blir trötta. Idag snöar det men vi hoppas på sol i morgon. Jag har haft hjälp med valparna sen igår av en av brorsans döttrar, Alexandra. Undra egentligen vilka som är gladast att hon är här... jag, hon eller hundarna. Det är suuupeeer att få hjälp :)

Nu hoppas jag bara att RÄTT person ringer på Amaze. Skulle helst behålla honom men det går ju inte. Snacka om charmtroll! Håll tummarna :)

Kram på er!
2010-04-09 07:48 • Läst 3767 gr
 
 
2024 © DIANASTIGENS KENNEL
Skapa din egen komplett hemsida, webbshop, studiosida, sms-betalning m.m hos
Extrasida.se - www.extrasida.se